Over ons

Wij zijn het team van huisartsenpraktijk de Vesting en delen in onze missie en visie waar wij voor staan. De kwaliteitseisen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) hanteren we in onze praktijk.

Huisartsenpraktijk-de-Vesting Zierikzee

Wij staan voor u klaar

Het team

Anne Marijn Kool

Anne Marijn Kool

Huisarts

Madelinde Vermeulen

Madelinde Vermeulen

Physician assistent i.o.

Mia Weststrate

Mia Weststrate

Assistente

Linda Ripmeester

Linda Ripmeester

Assistente

Romy Rentmeester

Romy Rentmeester - Brouwer

POH somatiek

Jankees Schout

Jankees Schout

POH GGZ

Team de Vesting huisartsenpraktijk

Missie van de praktijk

Huisartsenpraktijk de Vesting biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg in Zierikzee en omgeving, waarbij toegankelijkheid en eenvoud van zorg centraal staan. De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg, maar de belangrijkste basiszorg: huisartsenzorg, staat hierin nog steeds centraal. Wij streven ernaar dat u voor huisartsenzorg eenvoudig en tijdig bij ons terecht kunt met uw gezondheidsvragen.

Visie van de praktijk

Met eenvoud van zorg bedoelen wij dat u ons eenvoudig weet te vinden, wij goed bereikbaar zijn en kwalitatief goede zorg leveren. Dit realiseren wij door uw eerste aanspreekpunt te zijn voor gezondheidsklachten. Hiervoor kunt u dagelijks bij ons terecht op het spreekuur. Wij maken optimaal gebruik van fysieke, telefonische en digitale faciliteiten, zodat u 24 uur per dag een afspraak kunt maken met uw huisarts. 

Bij het maken van een afspraak vragen wij u naar de reden van uw bezoek. Dit om uw afspraak zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wij voelen ons verantwoordelijk om, in samenspraak met u als patiënt, een passend doel en beleid af te stemmen. Om hiertoe te komen zorgen wij ervoor dat onze brede medische kennis en vaardigheden actueel blijven, door het volgen van gerichte nascholing en intervisie. Verder is de zorg voortdurend in ontwikkeling. Wanneer innovaties niet bureaucratisch verplicht zijn gesteld, vinden wij dat ontwikkelingen en vernieuwingen in onze praktijk moeten bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit en eenvoud van zorg.

Door het nastreven van onze missie en visie staan wij voor de kernwaarden van de huisartsenzorg en de kernwaarden van onze praktijk: toegankelijkheid en eenvoud van zorg.

Kwaliteit en privacy

Binnen huisartsenpraktijk de Vesting hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Wij hanteren de kwaliteitseisen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Compliment of klacht?

Wilt u ons een compliment geven of een klacht indienen? Via onderstaande formulieren kunt u uw ervaring met ons delen.